Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Billie Eilish komt andermaal naar Biddinghuizen

  Billie Eilish komt andermaal naar Biddinghuizen Foto: Redactie BHZNet.nl
  01-02-2023 - Lowlands heeft de eerste 39 bevestigingen van artiesten aangekondigd. Billie Eilish, Florence + The Machine, Nothing But Thieves, Charlotte de Witte, Underworld, Yungblud en andere topartiesten zullen optreden tijdens het festival.

  Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt. Op lowlands.nl (of via de nieuwsbrief) is een uitgebreide omschrijving van de aangekondigde acts te vinden en via de officiële Lowlands 2023 Spotify-playlist kan alvast worden beluisterd wie er deze zomer naar Lowlands komen.

  Een video over de aankondigingen vind je op: https://youtu.be/NLJ2lUVkoFs

  Start kaartverkoop
  De kaartverkoop voor Lowlands 2023 begint zaterdag 4 februari om 11:00 uur via Ticketmaster. Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met je eigen tent, vervoer per pendelbus van en naar treinstation Lelystad of Dronten en toeristenbelasting kost €290,- (excl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht.

  Lowlands werkt dit jaar met mobile-only tickets en daarom is het belangrijk je ticket na aankoop direct in de Ticketmaster app op je telefoon te zetten. Op die manier heb je het ticket in augustus bij de polsbandjestent ook zonder mobiel internet bij de hand en kun je sneller naar binnen.

  Lowlands wordt dit jaar gehouden op 18, 19 en 20 augustus.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat