Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Wetenschapsprogramma Lowlands 2024 bekend

  Wetenschapsprogramma Lowlands 2024 bekend Foto: Redactie BHZNet.nl
  13-06-2024 - Lowlands heeft het wetenschapsprogramma voor 2024 bekend gemaakt. Het programma, ondersteund door de Nationale Wetenschapsagenda, biedt bezoekers de kans om deel te nemen aan dertien innovatieve onderzoeken, waaronder projecten over generatieve AI, klimaatjournalistiek en accentherkenning.

  Daarnaast kunnen deelnemers biodiversiteit in Lake Lowlands verbeteren door op filterfietsen te rijden en zo het overschot aan voedingstoffen uit het meer te trappen.

  New Scientist Live in Echo
  In de Echo-tent host New Scientist Live een weekend vol lezingen en discussies. Hoogtepunten zijn een gesprek over de grenzen van humor, een muzikale uitleg van quantummechanica, en een sessie over moderne liefdesrelaties.

  De Nationale Wetenschapsquiz
  Dagelijks om 18:00 uur zal De Nationale Wetenschapsquiz plaatsvinden, waarbij wetenschapsjournalisten uitdagende vragen stellen in een interactieve quizsetting.

  Kleinste Collegezaal van Nederland
  In de Kleinste Collegezaal van Nederland delen topwetenschappers kennis met een select publiek. Verwacht korte colleges en presentaties met spraakmakende inzichten.

  Lowlands 2024 wordt gehouden van 16 t/m 18 augustus 2024. Festivaltickets zijn uitverkocht, maar via Ticketmaster zijn nog doorverkoopmogelijkheden beschikbaar. Bezoek Lowlands.nl voor meer informatie.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat