Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands Science zoekt wetenschapsvoorstellen

  Lowlands Science zoekt wetenschapsvoorstellen Foto: Redactie BHZNet.nl
  10-02-2023 - Lowlands Science, het wetenschapsprogramma van Lowlands Festival, nodigt wetenschappers uit voorstellen in te dienen voor het wetenschapsonderdeel van het festival. Tijdens het festival op 18, 19 en 20 augustus 2023 kunnen wetenschappers onderzoek uitvoeren met behulp van het Lowlands Science Lab en de vrijwillige deelname van festivalbezoekers.

  Lowlands Science is een samenwerking tussen het festival, De Nationale Wetenschapsagenda, New Scientist en BKB | Het Campagnebureau.

  In het verleden werd er onderzoek verricht naar onderwerpen zoals de aanwezigheid van het 'adventure gen', duurzaam eetgedrag, pijnprikkels en taalontwikkeling. Onderzoekers worden uitgenodigd om onderzoeksvoorstellen in te dienen die maatschappelijk relevant en interessant zijn voor het festivalpubliek en die haalbaar zijn onder de omstandigheden van een festivalterrein.

  Voor 31 maart
  Criteria voor aanvragen zijn onder andere maatschappelijke relevantie, toegankelijkheid voor festivalbezoekers en uitvoerbaarheid (rekening houden met omgevingsomstandigheden van een festivalterrein). Lees de volledige beschrijving hier. Voorstellen moeten uiterlijk 31 maart 2023 ingediend worden via het aanmeldformulier op de website van Lowlands Science.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat