Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands klaar voor laatste dag

  Lowlands klaar voor laatste dag Foto: Redactie BHZNet.nl
  21-08-2022 - Het voorste deel van het terrein is 24 uur per dag geopend, maar het Heineken / Alpha / Lima deel opent pas om 11 uur. Keurig achter het lint wacht iedereen met spanning op wat de laatste dag gaat brengen.

  Dat Lowlands een hele strakke organisatie kent, weet iedereen wel. Wat heel veel mensen echter niet beseffen is dat als er nog gedanst wordt in de Armadillo of mensen al op één oor liggen, het hele terrein weer wordt schoongemaakt en de voorbereidingen van de acts van de volgende dag al beginnen.

  Werkelijk nergens is nog een leeg bekertje of bordje te bekennen als het lint omhoog gaat en de sanitaire faciliteiten hebben allemaal weer hun poetsbeurt gehad.

  Stromae voorbereiding zorgt voor afgelasting
  Waar je misschien denkt dat bands simpelweg hun naam laten projecteren op t videoscherm en dat dat de hele voorbereiding is, is de realiteit iets genuanceerder.

  Zo werd er tijdens de nacht al gewerkt aan de opbouw van de show van de zondagafsluiter Stromae. Een voorbereiding die echter zo veel tijd in beslag nam dat het optreden van het Noord Nederlands orkest gecanceld moest worden.

  Met zoveel inspanningen kan het bijna niet anders of Stromae gaat proberen zijn topprestatie uit 2014 te overtreffen.
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat