Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Zon en muziek

  Zon en muziek Foto: Redactie BHZNet.nl
  20-08-2022 - De regen van gisteren is vergeten en iedereen kijkt uit naar de zomerse zaterdag met weer een uitgebreid programma. Het wordt kortom nog lastig kiezen uit de grote muzikale fruitmand.

  Net als elk jaar is er ook dit jaar weer een eigen blokkenschema samengesteld. Voor een ieder die nieuwsgierig is wat er op het programma staat, is het overzicht ook online te bekijken.

  De dag begint nog vrij ontspannen met de dromerige klanken van Nana Adjoa, maar het eerste feestje barst hoogstwaarschijnlijk om twee uur al los als de Haagse band Goldband moet proberen om Lowlands echt wakker te krijgen.

  Groot dorp
  Ondanks dat er meer dan 55.000 mensen op het terrein rondlopen, is het verbazingwekkend om te constateren dat je met grote regelmaat bekenden tegenkomt. Je zou kunnen denken dat het wellicht komt omdat er vast sprake is van een vergelijkbare muzieksmaak, maar als het ook gebeurt bij optredens zoals die van de Opposites waar toch al gauw 25.000 mensen staan, voelt het bijna alsof toeval wel heel erg bestaat op Lowlands.


LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat