Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Gemeente roept inwoners op gebied rond Lowlands te vermijden

  Gemeente roept inwoners op gebied rond Lowlands te vermijden Foto: Redactie BHZNet.nl
  17-08-2022 - De 28ste editie van 'A Campingflight to Lowlands Paradise' vindt plaats van donderdag 18 t/m maandag 22 augustus op het evenemententerrein van Walibi Holland. De camping zal op donderdag 18 augustus om 9.00 uur geopend worden. De Gemeente Dronten roept inwoners op het gebied rond het evenemententerrein te vermijden.

  Vanwege de eerste festivaldag, is het omliggende wegennet rond- en voor 9.00 uur veel drukker is dan normaal. Dit gebied behelst met name de Harderbosweg, Spijkweg, Bremerbergweg en Oldebroekerweg.

  Ook op vrijdag 19 augustus en maandag 22 augustus kan het zijn dat u rond dit gebied te maken krijgt met verkeersmaatregelen.

  Geluid
  De gemeente Dronten heeft voor het evenement Lowlands in de omgevingsvergunning van Walibi Holland, geluidnormen vastgelegd. Deze geluidnormen zijn algemeen landelijk aanvaarde normen en wijken niet af van vergelijkbare evenementen die op dit terrein plaatsvinden. Tijdens Lowlands wordt er zowel door de Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek (OFGV) als de evenementorganisatie Walibi op diverse punten geluidmetingen verricht. Er wordt daarbij getoetst of er aan de in de vergunning gestelde geluidnormen wordt voldaan. Is er sprake van een overschrijding van de geluidsnorm dan wordt de organisatie van het evenement daarvan direct van op de hoogte gesteld. Deze moet zorgdragen dat het geproduceerde geluid (weer) binnen de gestelde geluidnormen valt en blijft. Mocht u een klacht willen melden voor geluidsoverlast, dan kan dit via de website van OFGV.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2023
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat