Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands maakt blokkenschema 2023 bekend

  Lowlands maakt blokkenschema 2023 bekend Foto: Redactie BHZNet.nl
  27-07-2023 - Lowlands heeft het blokkenschema gepubliceerd. Met de aankondiging hiervan zullen bezoekers van het festival hun keuzes moeten gaan maken voor welke artiesten zij willen zien, omdat er vaak meerdere acts tegelijkertijd plaatsvinden.

  Dit jaar vindt het festival plaats van vrijdag 18 tot zondag 20 augustus in Biddinghuizen. Het festival, dat inmiddels zijn 28ste editie beleeft, was snel uitverkocht. Tweedehands kaarten zijn daarna voor hoge prijzen verhandeld via het doorverkoopsysteem van Ticketmaster. Voor bezoekers die nog geen kaartje hebben weten te bemachtigen, is er nog een kleine kans om via last-minute verkoop een toegangsbewijs te krijgen.

  De headliners van vrijdag (Nothing but Thieves) en zaterdag (Florence + The Machine) spelen niet als laatste op het Alpha-podium. Op zondag is headliner Billie Eilish wél ook de afsluiter van de dag.

  Het volledige blokkenschema is te vinden op de website van het festival en via de rechtstreekse link: https://lowlands.nl/blokkenschema.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat