Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Laatste acts voor Lowlands 2023 bevestigd

  Laatste acts voor Lowlands 2023 bevestigd Foto: Redactie BHZNet.nl
  21-07-2023 - Met minder dan een maand te gaan zijn de laatste elf namen voor de 23e editie van Lowlands, ook bekend als LL23, bevestigd. De verscheidenheid aan genres zoals soul, indiefolk, r&b en smartlappen beloven de komende editie van Lowlands in Biddinghuizen een spannende mix te worden.

  De recent bevestigde acts zijn: 070 Shake, Sophie Straat, aya dj-set, Bombino, Cherise, Christian Lee Hutson, EMOJIII, Fanfara Station, Mandy, Indiana, Ploegendienst, en They Hate Change. Deze artiesten voegen zich bij een line-up die al belooft om een onvergetelijke ervaring te leveren.

  Daarnaast komt er binnenkort meer informatie beschikbaar over het blokkenschema, het nachtprogramma in de Heineken- en Lima-tent, het ArmadiLLow-programma, en de DJ's van de Lowlands Headphone Disco op donderdag.

  Op www.lowlands.nl kunnen geïnteresseerden een uitgebreide beschrijving van de aangekondigde acts vinden en via de officiële Lowlands 2023 Spotify-playlist alvast luisteren naar wie er deze zomer naar Lowlands komen.

  Het festival vindt plaats van 18 tot en met 20 augustus 2023 op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Voor meer informatie, bezoek www.lowlands.nl.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat