Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands 2023 van start: Sfeer al meteen te voelen

  Lowlands 2023 van start: Sfeer al meteen te voelen Foto: Redactie BHZNet.nl
  17-08-2023 - De spanning was al vroeg te voelen in Biddinghuizen. Vanochtend om 9 uur zwaaiden de poorten van de 29e editie van Lowlands open en stroomden de enthousiaste festivalgangers binnen. Het vertrouwde beeld van bepakte en bezakte liefhebbers die hun spullen over de brug slepen, vulde de vroege ochtend.

  Het opzetten van de tenten gaat gepaard met gelach, af en toe wat gemopper, maar vooral veel voorpret. Sommige bezoekers onderschatten de hoeveelheid meegenomen bagage en moeten daarom een extra tochtje maken naar hun auto's om de overige spullen op te halen.

  Voor veel bezoekers is dit ook hét moment van weerzien met vrienden. Groepen komen van heinde en verre en zoeken elkaar op tussen de zee van tentjes. Voorlopig staat het programma dan ook vooral in het teken van bijpraten, lachen en de ideale kampeerplek inrichten.

  Biddinghuizen is er klaar voor: drie dagen muziek, kunst, en samenzijn. Lowlands 2023 belooft wederom een onvergetelijk weekend te worden.LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat