Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • 500 Lowlandstickets nu al te reserveren

  500 Lowlandstickets nu al te reserveren Foto: Redactie BHZNet.nl
  25-01-2023 - Afgelopen jaar was Vereniging Eigen Huis aanwezig op Lowlands en lanceerde de vereniging onder andere een petitie voor betaalbare huizen voor starters. Deze petitie is inmiddels meer dan 100.000 keer getekend. Lowlands en Vereniging Eigen Huis hebben samen een campagne opgezet waarbij deelnemers aan een manifestatie een voucher kunnen bemachtigen voor Lowlands 2023.

  Op vrijdag 10 maart wordt er een manifestatie georganiseerd in Den Haag. Tijdens de manifestatie zal Vereniging Eigen Huis een uitgebreid programma aanbieden over starters op de woningmarkt en zullen er acties worden ondernomen om de politiek in beweging te krijgen.

  Aandacht tijdens Lowlands 2022

  Tent mee
  Er is een speciale deal voor degenen die meedoen: als je je tent meeneemt en deze opzet tijdens de manifestatie, ontvang je een voucher waarmee je gegarandeerd één ticket voor Lowlands 2023 kunt kopen, zelfs als Lowlands al uitverkocht is. Er zijn slechts 500 tickets beschikbaar voor deze actie, dus meld je snel aan via Vereniging Eigen Huis.

  Link
  De manifestatie zal plaatsvinden van 13.30 tot 17.00 uur in Den Haag en zal zich richten op de oproep aan de politiek om betaalbare woningen te bouwen van maximaal € 260.000. Aanmelden kan via Vereniging Eigen Huis en als je aan de actievoorwaarden voldoet, ontvang je binnen 2 weken na de manifestatie een mail met een link naar een pagina op Ticketmaster.nl waar je een ticket voor Lowlands 2023 kunt kopen. Lees hier alles over de manifestatie en actievoorwaarden

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat