Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Gemeente: 28e editie Lowlands als vanouds

  Gemeente: 28e editie Lowlands als vanouds Foto: Redcatie BHZNet.nl
  23-08-2022 - Na twee jaar afwezigheid vanwege Corona vond afgelopen weekend dan eindelijk weer 'A campingflight to Lowlands Paradise' plaats in Biddinghuizen. Veiligheidsdiensten en gemeente Dronten zijn meer dan tevreden over het verloop van deze 28e editie.

  'De sfeer was bijzonder goed, er waren weinig incidenten en aanhoudingen, wat wil je als burgemeester dan nog meer?', aldus een zeer tevreden burgemeester Gebben van Dronten.

  Op het evenemententerrein bij Walibi Holland streken afgelopen weekend zo'n 60.000 bezoekers uit 60 verschillende landen neer voor een weekend vol muziek, cultuur, kunst en lekker eten. 'Van 2 jaar afwezigheid door Corona was bijzonder weinig te merken, het voelde weer als vanouds. Mede door de intensieve voorbereidingen van de organisatie, de hulpdiensten en de gemeente kunnen we spreken van een zeer goed verlopen evenement', zegt de burgemeester.

  Hulpverleners en -diensten spreken van een veilig verlopen evenement met minimale incidenten. Er zijn 2 personen aangehouden in verband met mogelijke verduistering van muntjes.

  Bron: Gemeente Dronten
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat