Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Tim Knol's Wandelverbond leuke literaire afwisseling

  Tim Knol's Wandelverbond leuke literaire afwisseling Foto: Redactie BHZNet.nl
  20-08-2022 - Wanneer op een festival eigenlijk alles draait om muziek en sfeer, zijn de theatermakers, comedianten en schrijvers een welkome afwisseling, zeker ook voor de geest. Tim Knol droeg daar met zijn Wandelverbond aan bij vanmiddag.

  De zanger begon in 2020 tijdens de pandemie met een wandelclub. "We zaten in een periode dat artiesten nauwelijks mochten optreden", vertelt hij een geboeide zaal toehoorders, "met 30 man buiten, op anderhalve meter mocht. Wat is er dan beter dan dat te combineren met een wandeling?"

  Er bleek publiek voor en al diverse muzikanten hebben de afgelopen jaren meegewandeld en opgetreden. Vandaag werd de 'wandeling' met meer dan alleen muziek opgeluisterd. Schrijver Martin Rombouts kwam voorlezen uit zijn werk en bezoekers konden zo even wegdromen in een andere wereld.

  Het Wandelverbond, "de enige echte literaire wandelclub van Lowlands", bracht daarmee inderdaad een mooi eerbetoon aan de stappen die je met een groots ommetje kunt zetten. De afsluiting van het uur literatuur was voor Tim Knol zelf, die onversterkt liet zien en horen over een uitstekend stemgeluid te beschikken.

LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat