Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Kleine oogjes op dag één

  Kleine oogjes op dag één Foto: Redactie BHZNet.nl
  19-08-2022 - Per saldo kun je precies zien wie er gisteren al waren en wie de nieuwkomers zijn. De frisse gezichten versus de toch wat kleine oogjes. Hoe dan ook: Lowlands 2022 is officieel van start.

  Gisteren was er natuurlijk al de silent disco die bijzonder populair was. Al vroeg in de avond gingen de borden aan met hierop de melding: er zijn geen koptelefoons meer beschikbaar. En dat te bedenken dat er toch echt een kleine dertigduizend beschikbaar waren. Hoe je ‘t ook wendt of keert, het blijft een fascinerend gezicht al die mensen die op t oog in ‘t luchtledige aan het dansen en schreeuwen zijn.

  Traditioneel was het weer een wedstrijd tussen de Bravo (rode kleur) en de India (blauwe kleur). Aan de kleur van iemands koptelefoon kun je namelijk precies zien naar welke DJ er geluisterd wordt. Zo kon het zomaar gebeuren dat je in de Bravo stond en in een mum van tijd alle koptelefoons van rood naar blauw zag gaan, omdat die DJ een nummer opzette wat beter viel bij het publiek.

  Van ontspannenheid naar energie
  Met de vrijdag start ook het muziekprogramma. Het is dringen op het eigen Bhznet blokkenschema, met als hoogstwaarschijnlijke hoogtepunten Michael Kiwanuka, Sam Fender, Eefje de Visser en de Opposites. Het begin van de dag was in ieder geval al de moeite waarde met de ontspannen en dromerige muziek van Florence Arman en het energieke Wet Leg, waar het publiek spontaan: er is er één jarig inzette toen werd medegedeeld dat de drummer jarig was.

LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat