Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • BHZNet.nl ook dit jaar aanwezig op Lowlands

  BHZNet.nl ook dit jaar aanwezig op Lowlands Foto: Redactie BHZNet.nl
  15-08-2022 - Na twee jaar van afwezigheid wordt komend weekeinde het festival A Campingflight to Lowlands Paradise gehouden. Tijdens deze 28e editie van het festival zal de redactie van BHZNet.nl aanwezig zijn om verslag te doen. Ook krijgen inwoners van Biddinghuizen die het festival bezoeken de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren.

  Daarmee wordt een traditie weer opgepakt en zal deze mogelijk extra uitbundige editie al snel weer voelen alsof er niets veranderd is. Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de opbouw van het terrein dat donderdag grotendeels open gaat. De campings openen om 9.00 uur, een deel van het terrein zal rond 12.00 uur open gaan.

  Terrein in opbouw

  Minder nieuwe onderdelen
  Aan Omroep Flevoland meldt festivaldirecteur Erik van Eerdenburg dat er in tegenstelling tot voorgaande edities weinig nieuwe onderdelen aan het festival zijn toegevoegd. Volgens hem "heeft dat te maken met de onzekerheid die er nog lange tijd bestond over het wel of niet doorgaan van Lowlands. Hierdoor is er bijvoorbeeld maar beperkt geïnvesteerd in grote of opvallende kunstprojecten", aldus Omroep Flevoland.

  Achterzijde Lima

  Bijdrage leveren aan Lowlands?
  BHZNet.nl zal voortdurend verslag doen van wat er zich afspeelt in de kleine stad die verrijst binnen onze dorpsgrenzen. Dit gebeurt in woord - middels (kleine) nieuwberichten - en in beeld. Er is een fotograaf aanwezig, maar daarnaast wordt er ook een mini-fotoblog bijgehouden. Bezoekers van Lowlands kunnen daar berichten naar sturen (een foto met onderschrift). Deze verschijnen dan op BHZNet en op de speciale website lowlandsbiddinghuizen.nl. Ga je naar Lowlands en wil je weten hoe je jouw foto's op BHZNet kunt plaatsen, neem dan contact op via nieuws@bhznet.nl, dan geven we instructies hoe dit in zijn werk gaat.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat