Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Doorgaan Lowlands en DTRH ineens onzeker

  Doorgaan Lowlands en DTRH ineens onzeker Foto: Redactie BHZNet.nl
  09-07-2021 - Eerder deze week maakte de organisatie van het Lowlandsfestival nog 29 nieuwe namen bekend, waaronder 2manydjs live, Ben Klock en The Kooks en vandaag is het doorgaan van het festival ineens minder zeker. Volgens bronnen aan RTL-Nieuws komen er strenge maatregelen voor evenementen die meerdere dagen duren.

  De maatregelen volgen op de snel oplopende coronabesmettingen.

  Het is nog niet duidelijk om welke maatregelen het precies gaat. Dat wordt tijdens de persconferentie van vrijdagavond 19.00 uur bekendgemaakt. Volgens de bronnen zou het 'Testen voor Toegang' stoppen voor discotheken, horeca en festivals. Alleen voor evenementen waarbij mensen op hun plek blijven zitten, zou het nog wel ingezet mogen worden. Het zou dan in de buitenlucht gaan om maximaal 1000 bezoekers. Meerdaagse evenementen zouden mogelijk zelfs worden opgeschort.  Duizenden bezoekers
  Dit jaar vinden zowel het Lowlandsfestival (19-22 augustus) als festival Down the Rabbit Hole (een week later) plaats in Biddinghuizen. Voor beide festivals worden duizenden bezoekers verwacht.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat