Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Festival Down The Rabbit Hole dit jaar in Biddinghuizen

  Festival Down The Rabbit Hole dit jaar in Biddinghuizen Foto: Redactie BHZNet.nl
  14-04-2021 - Het festival Down The Rabbit Hole, dat elk jaar gehouden wordt bij de Groene Heuvels in Beuningen, verhuist dit jaar voor één maal naar Biddinghuizen. Het festival wordt het weekend na Lowlands gehouden. (27 t/m 29 augustus 2021).

  De organisatie meldt op haar website: "Het risico op afgelasting is in het weekend van 2-4 juli nog te groot. Daarnaast touren veel van onze favoriete artiesten niet in juli omdat een hoop andere Europese festivals ook niet doorgaan. Daarom verplaatsen we Down The Rabbit Hole dit jaar eenmalig naar het einde van de zomer. Hierdoor hebben we een goede kans om elkaar dit jaar toch te zien en los te gaan. In het laatste weekend van augustus zijn er veel (inter)nationale artiesten met tourplannen die ook nog eens zin hebben in een potje rammelen op Down The Rabbit Hole."

  Het laatste weekend van augustus valt een week nadat Lowlands in Biddinghuizen op bezoek is. Met Lowlands deelt Down The Rabbit Hole veel van de spullen op het terrein, cateraars, tenten, badhuizen, enzovoort. Omdat het onmogelijk is om al die spullen in vier dagen naar Beuningen te verhuizen is gekozen voor de Lowlandslocatie in Biddinghuizen.

  Morgen worden de eerste namen bekendgemaakt en de kaartverkoop start op 1 mei, om 11:00 uur. Tickets van 2020 zijn ook geldig voor Down The Rabbit Hole - Rabbits in the Lowlands.
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat