Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Proef met mobiel bestellen en betalen op Lowlands

  Proef met mobiel bestellen en betalen op Lowlands Foto: Redactie BHZNet.nl
  01-08-2019 - Bezoekers van Lowlands kunnen dit jaar bij drie bars hun bestelling plaatsen en afrekenen via de officiële app van het festival. Daardoor is het op die locaties niet langer nodig om fysieke muntjes te gebruiken.

  Na het invoeren van de bestelling in de Lowlands-app verschijnt een QR-code waarmee de drankjes afgehaald kunnen worden. Het totaalbedrag aan bestellingen wordt na afloop van het festival in één keer afgeschreven.

  Alternatief voor festivalmunten
  Organisator Mojo heeft bij de voorgaande edities van Lowlands gekeken naar verschillende alternatieven voor de festivalmunten. Maar die voldeden tot nu toe niet aan de eisen. Pinapparaten hebben bijvoorbeeld een dataverbinding nodig en kunnen te maken krijgen met storingen.

  Offline
  Bij de proef die dit jaar wordt gehouden is Lowlands de samenwerking aangegaan met het bedrijf CM.com. Tijdens de registratie en het downloaden van de menu's heb je als gebruiker eenmalig een internetverbinding nodig, maar daarna werkt 'Mobile Order' ook offline. "Het systeem blijft bij pin- of internetstoringen operationeel. Relaxter wordt het bijna niet voor het publiek, maar ook voor ons als organisator," zegt festivaldirecteur Eric van Eerdenburg.

  De betaalmogelijkheid is te vinden in het hoofdmenu van de officiële Lowlands-app en zal ongeveer één week voorafgaand aan Lowlands geactiveerd worden. De app kan gebruikt worden bij de Beer & Cider Market, de Gllamcamp bars en in de Press/Guest Area.

  Lowlands vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2019 op het evenemententerrein bij Walibi in Biddinghuizen.

  Bron: Omroep Flevoland
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2023
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat