Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Anouk en Prodigy op Lowlands

  Anouk en Prodigy op Lowlands
  05-06-2001 - Het aantal 'bekende namen' was nog beperkt voor de editie 2001 van het Lowlands festival. Gisteren wist de site van Lowlands te melden dat Anouk, 3 Doors Down en The Prodigy als bekende namen zijn toegevoegd aan het programma.

  The Prodigy
  Bel snel 112! De mannen van ‘Firestarter’ zijn weer op oorlogspad. Ze belden ons zelf of ze op het festival mochten spelen, en we hebben niet echt lang na hoeven te denken. Want geloof het of niet, The Prodigy, is weer terug. En hoe! Meesterbrein Liam Howlett heeft er weer lang over moeten puzzelen maar op 19 juni komt hun nieuwe album ‘Experience Expanded’ eindelijk uit. Ooit begon het allemaal met de single ‘Charlie’, maar pas in 1994 wist de band echt door te breken met ‘No Good (start the dance)’. Maar daar bleef het niet bij want The Prodigy bleef aan de top van UK Techno scene. Want wie kent ‘Firestarter’, ‘Breathe’ en ‘Smack my bitch up’ nou niet? De sullige danser Leeroy is uit de band gestapt, maar MC Maxim en het agressieve opneukertje Keith Flint zullen knoppengek Liam bijstaan op Lowlands 2001. En we kunnen nu al zeggen dat The Prodigy waarschijnlijk het meest energieke concert van het weekend gaat afleveren.

  3 Doors down
  Een lading ongecompliceerde rock is ook wel eens prettig op zijn tijd. Nou die vind je dus bij 3 Doors Down. Deze Amerikanen zeggen het zelf: ‘we zijn niet echt alternatief of metal of zo – we zijn rock ‘n’ roll’. En dat ze daar in de States in no-time beroemd zijn geworden met hun hit ‘Kryptonite’ was geen toeval, het hele album ‘The Better Life’ staat vol met zulke hits.

  Anouk
  In dezelfde categorie ongecompliceerde rock hoort ook onze Anouk. Zij wilde ook beroemd worden in de States. Maar ze blijkt ook na een verplichte rustperiode nog steeds niet echt relaxed. Omdat ze iets te lang moest wachten vloog ze Amerikaanse platenboer naar de keel en heeft daarmee haar Amerikaanse carrière naar een later plan geschoven. Maar dat is alleen maar goed voor ons want Anouk heeft de afgelopen jaren bewezen dat ze meer is dan het meisje van dat ene hitje. Op Pinkpop hebben ze al even kunnen opwarmen, op Lowlands gaan ze er echt helemaal voor.

  Redactie BHZ-Net / Website Lowlands
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat