Lowlandsbiddinghuizen.nl
  • 17 nieuwe namen voor Lowlands 2024

    17 nieuwe namen voor Lowlands 2024 Foto: Redactie BHZNet.nl
    15-05-2024 - Met nog 92 dagen te gaan tot het festival, zijn er 17 nieuwe artiesten bevestigd voor Lowlands 2024. Onder de hoogtepunten bevinden zich AIR en de samenwerking tussen Dudu Tassa & Jonny Greenwood die muzikale grenzen verkent. De line-up wordt verder verrijkt door Arooj Aftab met haar mystieke klanken en de veelzijdige Artemas Diamandis, bekend om zijn unieke electrobeats.

    Eyedress brengt de sfeer van de vroege jaren tachtig terug, terwijl het Australische trio Glass Beams hun kosmische exotica ten gehore zal brengen. Kabaka Pyramid belooft een moderne reggae ervaring en The Lathums uit Engeland zullen emotioneel beladen indierock spelen. Miles Kane is terug met nieuwe muziek die ongetwijfeld voor een feestelijke sfeer zal zorgen.

    Ook Nederlandse artiesten zoals Another Taste en ZEP zullen optreden, naast de innovatieve geluiden van Future Utopia en de ruwe energie van Wunderhorse. Wegens onvoorziene omstandigheden zal Hermanos Gutiérrez niet optreden.

    Lowlands 2024 is uitverkocht, maar via Ticketmaster is er een doorverkoopmogelijkheid beschikbaar. Voor meer informatie over de artiesten en tickets, bezoek https://lowlands.nl.

    Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat