Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Kaartverkoop Lowlands start zaterdag

  Kaartverkoop Lowlands start zaterdag Foto: Redactie BHZNet.nl
  02-02-2024 - Op 16, 17 en 18 augustus wordt het Lowlandsfestival gehouden. Eerder deze week werden de eerste namen bekendgemaakt, waaronder Fred Again, Goldband en Queens of the Stone Age. De kaartverkoop start morgen om 11.00 uur.

  Een festivalticket voor het volledige festival (drie dagen en vier overnachtingen), inclusief een plek op de tentencamping met eigen tent, vervoer per pendelbus van en naar treinstation Lelystad of Dronten en toeristenbelasting kost €325,- (incl. €10,- servicekosten). Er worden geen dagkaarten verkocht. Net als vorig jaar wordt er gewerkt met mobile-only tickets, die in de Ticketmaster app geladen moeten worden.

  Vorig jaar was het festival binnen twintig minuten uitverkocht.

  Tickets doorverkopen
  De doorverkoopmogelijkheid voor Lowlands 2024 tickets is vanaf maandag 18 maart beschikbaar via de Ticketmaster site en loopt tot donderdagochtend 15 augustus 04.00 uur, zo schrijft Lowlands.nl. De verkoper van een ticket kan een opslag van maximaal 15% vragen en de servicekosten voor het doorverkopen van een ticket bedragen maximaal €10,- voor festivaltickets en maximaal €25,- voor accommodatietickets, te betalen door de koper. Daarnaast is het vanaf 18 maart ook mogelijk om een ticket kosteloos via Ticket Transfer door te sturen.

  Uitgebreide informatie over alle ticketsoorten, waaronder Groepstickets en de mogelijkheid tot gespreid betalen staat op https://lowlands.nl/tickets.

  Ticketmaster
  Wie meer kans wil maken verzekerd te zijn van een ticket, kan het best vooraf al een account hebben bij Ticketmaster en alvast inloggen. Ook is het raadzaam een bankpas bij de hand te hebben, zodat de betaling snel kan verlopen. De verkooppagina is al beschikbaar, kijk hiervoor op ticketmaster.nl.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat