Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Geslaagde 29e editie Lowlands

  Geslaagde 29e editie Lowlands Foto: Redactie BHZNet.nl
  22-08-2023 - Het afgelopen weekend bracht 'A campingflight to Lowlands Paradise' weer bruisende energie naar Biddinghuizen. Lowlandsorganisator Mojo en gemeente Dronten zijn meer dan tevreden over het verloop van deze 29e editie. 'Het was een fantastisch en stralend weekend, het evenement is goed en veilig verlopen met weinig overtredingen,' aldus burgemeester Gebben van Dronten. 'Grote dank aan het publiek voor de geweldige sfeer', vult Mojo aan.

  Gedurende het weekend vulden maar liefst 60.000 bezoekers het evenemententerrein bij Walibi Holland. Het was een feest vol muziek, cultuur, kunst en eten. 'Dit was een festivalweekend zoals het bedoeld is: goede voorbereidingen, een betoverende sfeer en een stralende zon. Ik kijk met trots terug op een zeer goed verlopen evenement en tegelijkertijd uit naar een net zo geslaagde volgende editie', deelt de burgemeester.

  Ook hulpverleners en veiligheidsdiensten spreken van een goed en veilig verlopen evenement. Door de beveiliging zijn 14 personen, na overtreding van de geldende huisregels, overgedragen aan de politie. De politie handelt deze zaken strafrechtelijk af.

  Bron: Gemeente Dronten
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat