Lowlandsbiddinghuizen.nl
  • Lowlands geniet van zonovergoten dag, hitte voor zaterdag van de baan

    Lowlands geniet van zonovergoten dag, hitte voor zaterdag van de baan Foto: Redactie BHZNet.nl
    19-08-2023 - De festivalgangers van Lowlands werden gisteren getrakteerd op een zonnige en warme dag, gelukkig blijken eerdere voorspellingen met gevoelstemperaturen van boven de 40 graden voor vandaag niet uit te komen.

    Er was in aanloop naar het festival toch wel wat geroezemoes in de verschillende app groepen. Net als elk jaar is het altijd weer spannend wat de weergoden uiteindelijk in petto hebben. In de afgelopen jaren wisselden snikhete edities zich af met edities vol met regen. Dit jaar leek het er in eerste instantie op dat de zaterdag de boeken in zou kunnen gaan als de warmste Lowlands ooit. De app buienradar wist vorige week te melden dat er een kans was op een gevoelstemperatuur van 44 graden. Uiteraard zorgde dit voor wat hoofdbrekens en vraagtekens, want een lekker zonnetje is prima, maar dat zou iets teveel van het goede zijn.

    Tot ieders opluchting bleek de eerder genoemde 44 graden ver bezijden de waarheid te zijn. Met gister een warme dag is t verkoelende windje van vandaag zelfs een heerlijke afwisseling.

LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat