Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • BHZNet.nl doet verslag van Lowlands; doe ook mee

  BHZNet.nl doet verslag van Lowlands; doe ook mee Foto: Redactie BHZNet.nl
  15-08-2023 - Komend weekeinde wordt de 29e editie van het festival A Campingflight to Lowlands Paradise gehouden. De redactie van BHZNet.nl zal aanwezig zijn op het festival om verslag te doen. Ook krijgen inwoners van Biddinghuizen die het festival bezoeken de mogelijkheid een actieve bijdrage te leveren.

  Momenteel wordt nog hard gewerkt aan de opbouw van het terrein dat donderdag grotendeels open gaat. De campings openen om 9.00 uur, een deel van het terrein zal rond 12.00 uur open gaan.

  Zicht op het terrein vanaf Walibi

  BHZNet.nl zal voortdurend verslag doen van wat er zich afspeelt in de kleine stad die verrijst binnen onze dorpsgrenzen. Dit gebeurt in woord - middels (kleine) nieuwberichten - en in beeld. Er is een fotograaf aanwezig, maar daarnaast wordt er ook een mini-fotoblog bijgehouden.

  Bijdrage leveren aan Lowlands?
  Bezoekers van Lowlands kunnen daar berichten naar sturen (een foto met onderschrift). Deze verschijnen dan op BHZNet.nl en op de speciale website lowlandsbiddinghuizen.nl. Ga je naar Lowlands en wil je weten hoe je jouw foto's op BHZNet kunt plaatsen, neem dan contact op via nieuws@bhznet.nl, dan geven we instructies hoe dit in zijn werk gaat.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat