Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands introduceert mobiele tickets

  Lowlands introduceert mobiele tickets Foto: Redactie BHZNet.nl
  14-08-2023 - Dit jaar introduceert Lowlands een nieuw ticketsysteem dat gebruik maakt van mobiele tickets. Dit betekent dat bezoekers in plaats van een printje of PDF een QR-code moeten laten zien die van tevoren in de Ticketmaster-app is opgeslagen.

  Een screenshot van de QR-code geeft geen toegang: deze moet worden getoond in de Ticketmaster-app. Dit geldt niet alleen voor festivalticket bij de polsbandjestent, maar ook voor alle andere tickets zoals parkeertickets, campercampingtickets en Gllamcamp-tickets.

  Vanwege de drukte kunnen bezoekers ter plekke last hebben van een beperkte internetverbinding. Daarom raadt Lowlands aan om tickets van tevoren in de Ticketmaster-app op te slaan. "Doe dit voordat je van huis vertrekt zodat je zeker weet dat je straks soepel naar binnen kunt en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van internet. Zorg ook dat je telefoon is opgeladen." aldus Lowlands.

  Bezoekers kunnen meerdere tickets vanaf één telefoon laten scannen; als je gezamenlijk arriveert, is het dus niet nodig om je medebezoekers hun ticket door te sturen. Als je tickets wel wilt doorsturen (bijvoorbeeld parkeertickets), kan dit via de Ticketmaster-app met behulp van Ticket Transfer.

  Op dit moment zijn er nog diverse Lowlands tickets beschikbaar via het doorverkoop systeem van Ticketmaster. Het doorverkopen via Ticketmaster is mogelijk tot en met donderdagochtend vijf uur.


  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat