Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Amber Arcades en Merol onder 26 nieuwe namen Lowlands

  Amber Arcades en Merol onder 26 nieuwe namen Lowlands Foto: Redactie BHZNet.nl
  31-05-2023 - Het muziekfestival Lowlands (A Campingflight to Lowlands Paradise), dat plaatsvindt in Biddinghuizen, kondigt 26 nieuwe artiesten aan die dit jaar het podium zullen betreden. Van het Nederlandse rapcollectief De Jeugd van Tegenwoordig en de Nederlandse rockband John Coffey, tot de Amerikaanse hiphopartiest Cordae en de Britse zangeres Mimi Webb.

  De nieuw bevestigde namen zijn De Jeugd van Tegenwoordig, John Coffey, ADF Family, Cordae, Dee Diggs, Elias Mazian, The Haunted Youth, Kelela, Merol, Mimi Webb, Oxlade, Sadar Bahar, Snail Mail, Suze Ijó, Wunderhorse, Zulu, Alewya, Alogte Oho Jonas & His Sounds of Joy, Bakar, Bubliczki, Amber Arcades, Eee Gee, Julie, Nonchelange, Nusantara Beat en Piri.

  Eerder werden onder andere al Billie Eilish, Yungblud en Florence + The Machine aangekondigd. Het volledige programma is te bekijken via Lowlands.nl/acts.

  Uitverkocht
  Het festival, dat traditioneel plaatsvindt in het derde weekend van augustus, is al uitverkocht sinds de dag dat de voorverkoop van start ging. Sporadisch komen er nog kaarten op de markt. De verwachting is dat er kort voor het festival nog kaarten aangeboden zullen worden.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat