Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands 2023 kondigt elektronisch muziekprogramma aan

  Lowlands 2023 kondigt elektronisch muziekprogramma aan Foto: Redactie BHZNet.nl
  19-04-2023 - Lowlands heeft het elektronische muziekprogramma voor LL23 aangekondigd. Met 26 nieuwe namen, waaronder Avalon Emerson DJ Set, Black Sun Empire en David Vunk, belooft het festival een breed scala aan elektronische muziekstijlen te bieden.

  Het volledige programma is te bekijken op de officiële Lowlands 2023 YouTube-pagina. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

  Naast de nieuwe namen zijn er ook al eerder aangekondigde elektronische acts zoals BICEP (Live), Charlotte de Witte en Dimension (dj-set). Op de officiële Lowlands 2023 Spotify-playlist kunnen bezoekers alvast luisteren naar de artiesten die deze zomer naar Lowlands komen.

  In de tweede LLowcast aflevering van dit jaar bespreken podcast host Justin Verkijk en programmeur/boeker David van Schuylenburch de nieuwe namen en geven je een idee wat je tijdens de lange Lowlands nachten kunt verwachten. De aflevering is te beluisteren via de LLowcast podcast.

  Lowlands vindt plaats op 18, 19 en 20 augustus 2023 op het evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen. Meer informatie is te vinden op www.lowlands.nl.

  Redactie BHZNet.nl
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat