Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Organisatie Fieldlab-festivals maakt zich klaar voor festivalweekend

  Organisatie Fieldlab-festivals maakt zich klaar voor festivalweekend Foto: Redactie BHZNet.nl
  20-03-2021 - Het eerste festivalweekend sinds de start van de coronacrisis staat voor de deur. De organisatie van de Fieldlab-festivals heeft zich grondig voorbereid op het feest dat aankomend weekend in Biddinghuizen gaat plaatsvinden.

  De proeffestivals op zaterdag en zondag horen tot een serie proefevenementen van Fieldlab Evenementen, een initiatief van de overheid en de sectoren die zakelijke evenementen en publieksevenementen organiseren. Het evenement zou eigenlijk vorig weekend plaatsvinden, maar werd vanwege het slechte weer uitgesteld.

  Testen
  Bij de Fieldlab-festivals wordt gekeken hoe op een veilige manier evenementen georganiseerd kunnen worden tijdens de coronacrisis. Zo moeten bezoekers voor én na het evenement zich laten testen op het coronavirus. Ook gedurende het evenement kunnen ze zich laten testen.

  Op zaterdag wordt een dancefestival gehouden, een dag later staat het feest in teken van de popmuziek. Beide festivals vinden plaats tussen 13.00 en 19.00 uur. 1500 mensen mogen op elk evenement aanwezig zijn.

  Omroep Flevoland doet dit weekend verslag van het uitverkochte evenement en is deze vrijdagmiddag vanaf 14:00 live op radio, televisie en de app om met de organisatoren de laatste voorbereidingen te bespreken.

  Bron: Omroep Flevoland
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2024
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat