Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Gauw nog door het aanbod zappen voor het voorbij is

  Gauw nog door het aanbod zappen voor het voorbij is Foto: Redactie BHZNet.nl
  19-08-2018 - De donderdag lijkt nog maar zo kort geleden. Tijd leek even oneindig, maar steeds meer landt het besef: de laatste dag van Lowlands 2018 is toch echt echt aangebroken. Haasten dus om nog zoveel mogelijk mee te pakken.

  Wie na drie dagen festival nog geen zere benen heeft, is in het voordeel, want afstanden moeten er wel voor worden afgelegd. Ontbijt bij het 24-uursgebied, verrassend mooi samenspel bij Marlon Williams in de Lima, snel door naar een aantal nummers van Spinvis, Moose Blood rockte in de India en daarnaast bleek Lucky Fonz III aan het zingen in Desperado's.

  Als je dan toch weer helemaal aan het begin van het terrein bent, lijkt het ver lopen naar de Smartlappenkaraoke bij het Alpha hoofdpodium, maar het lukt. Al gaat dat dan weer niet zonder twee nummers van Chase Atlantic in Lima mee te nemen. Eindelijk bij het Alpha terrein blijkt er tot ver buiten het podium uit volle borst te worden meegezongen met 'Manuela' (Jacques Herb) en een cover van 'Samen zijn', vertolkt door Angela Groothuizen.

  Einstein
  Naast me zit een groep festivalgangers. Ongemerkt zingen ze mee. Om zich daarna te verbazen over waarom je "Samen zijn" letterlijk kan meezingen, maar een woord als 'relativiteitstheorie' maar moeilijk te produceren is na drie dagen festival. Kortom: het gaat weer nergens over en daarom gaat het ergens over. Het ultieme Lowlands-gevoel.LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2022
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat