Lowlandsbiddinghuizen.nl
 • Lowlands zoekt...

  Lowlands zoekt...
  20-04-2001 - De voorbereidingen voor de tiende editie van Lowlands (dat is pas in 2002) zijn afgelopen week van start gegaan.

  Omdat het een speciaal jubileum moet gaan worden, heeft de organisatie van Lowlands grootse plannen. Na een zoektocht door de archieven blijkt dat vooral van de eerste jaren weinig beeldmateriaal aanwezig is.
  De organisatie van Lowlands zoekt foto’s van Lowlands 1993 tot en met 1998. 'En of die foto’s dan zijn gemaakt op de camping of op het festivalterrein maakt ons niet uit. We willen een beeld krijgen van hoe mensen Lowlands door de jaren hebben beleefd, hoe ze er uit zagen en tenslotte hoe het terrein er uit zag,' schrijft de organisatie op de website.

  Ben jij een oude Lowlandsveteraan en heb jij nog foto’s van Lowlands in die eerste jaren? Scan ze dan en mail ze naar info@lowlands.nl o.v.v. 'Archief'. Zorg dat ze van een beetje goede kwaliteit zijn en zet in elke file-naam duidelijk in welk jaar ze genomen zijn. Ook verhaaltjes bij de foto’s zijn natuurlijk van harte welkom. Vergeet trouwens ook niet om je naam en e-mailadres duidelijk te vermelden.
  Heb je geen scanner maar wel bergen foto’s? Stuur ze dan per post naar:

  Lowlands TV, Internetredactie
  Postbus 3121
  2601 DC Delft.

  Als je de foto’s weer terug wilt hebben moet je er een voldoende gefrankeerde envelop bij doen met je eigen adres er op.

  Bron: Lowlands
LowlandsBiddinghuizen.nl  © 2010 - 2023
BHZ-Net Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat